30 juli 2015

Handlingsförlamad

I morgon har jag min sista semesterdag för den här gången och på måndag är det kontoret som gäller igen. Jag kan inte direkt påstå att jag längtar tillbaka till jobbet men det går säkert bra ändå. Förra veckan tillbringade jag några dagar i min pappas stuga men förutom det har jag bara varit hemma under ledigheten. De senaste dagarna har jag ägnat åt att ta itu med en del av allt som behöver göras här hemma. Jag har väl inte direkt jobbat ihjäl mig utan mesta delen av tiden har jag faktiskt haft semester.

Vädret har varit minst sagt bedrövligt under min semester. Förra sommaren var ovanligt varm och då upptäckte jag att jag inte alls tål värme på samma sätt som jag gjorde för en del år sedan. Jag är glad över att det inte varit så varmt men lite mer sol skulle inte ha skadat. Sedan jag skrev mitt förra inlägg är det bara ett par dagar det varit uppehåll hela dagen. Det senaste dygnet har det mer eller mindre regnat oavbrutet och idag har jag känt mig näst intill handlingsförlamad och knappt gjort någonting alls.

Det värsta med det evinnerliga regnandet är att jag inte kommer mig för att gå ut mer än jag absolut måste. Hittills idag har jag bara öppnat ytterdörren och tittat i brevlådan. Som tur är har jag något att se fram emot under kvällen. Jag ska nämligen gå ut och äta med några av mina arbetskamrater för att fira en nybliven 40-åring och det blir säkert trevligt. Nu är det nog bäst att jag sätter lite fart och gör mig klar för kvällen. Ha det så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar