Böcker

Här kommer jag att dela med mig av en del av de böcker jag läst som jag tyckt att jag har haft nytta av.

För att gå vidare är det viktigt att acceptera att det just nu är som det är. Denna bok har hjälpt mig på vägen mot acceptans.
Det är aldrig för sent att växa som människa. Man växer bland annat genom möten med andra människor.
I boken "Finn din energikod" som är skriven av Sanna Edin finn masssor av tips och övningarför den som vill försöka få mer energi. Det är en bok jag vill rekomendera.
För en del år sedan lyssnade jag på en inspirerande föreläsning av Lena Nevander Friström. Vid det tillfället köpte jag hennes bok "Fångad av arbete". Hon signerade boken och skrev "Njut av livet" i den. Man ska inte låta sig bli fångad av arbet likväl som man inte ska låta sig bli fångad av en sjukdomsdiagnos.Att inte hetsa upp sig över småsaker är svårt men det blir lättare att låta bli att göra det när man har läst den här boken. Det mesta man hetsar upp sig över är faktiskt småsaker..


Konsten att göra ingenting är ganska svår att lära sig men det går att tänka om. Att göra ingenting ibland mår man ganska bra av.


Det här är i mitt tycke en mycket bra bok om meditation. Den är lättläst och den var till stor hjälp för mig för att komma tillrätta med mina stora sömnproblem.

Den senaste boken jag har läst har jag skrivit ett inlägg om. Den heter "Stå upp, sitt ner, gå vidare" och är skriven av Eva Helmersson. Jag rekomenderar boken varmt till alla som nyligen fått diagnosen MS och till anhöriga!