7 augusti 2016

Nästa år

Nu är min semester slut för den här gången och i morgon är det dags att återgå till jobbet och det vanliga vardagliga livet. Min semester har varit bra och i det stora hela kan jag inte klaga på vädret heller. Numera tål jag inte värme på samma sätt som jag gjorde tidigare så jag är glad att det inte varit allt för varmt.

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte alls lust att börja jobba igen men jag har inte mycket till val. Jag har haft tre veckors semester och just nu önskar jag att jag hade haft fyra veckor istället. Det är ganska många år sedan jag hade fyra veckors sommarsemester och varje år tänker jag att nästa år ska det bli fyra.

Nästa år ska jag ha fyra veckors semester!

1 kommentar:

 1. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera