23 oktober 2016

Hälsomånad

Nu är det två veckor sedan min rehabperiod var över och det var lika bra den här gången som alla andra gånger jag varit där. När jag väl får fokusera på att träna känner jag mig alltid peppad att fortsätta träna när jag kommer hem. Tyvärr hade jag oturen att dra på mig en ordentlig förkylning som bröt ut sista dagen jag var på rehab så jag kunde inte alls fortsätta på det sätt jag hade tänkt mig. Nu först känner jag mig helt återställd så nu gäller det att ta nya friska tag igen.

Redan innan jag åkte iväg bestämde jag och en av mina bästa vänner att skulle ta en hälsomånad när jag kom hem igen. Under denna månad ska vi äta extra nyttigt och inte dricka en droppe alkohol. Vi har båda som mål att under den här tiden lyckas minska midjemåttet en aning. Ingen av oss är överviktiga men tenderar ändå att ha en besvärande bilring. Nu när halva tiden gått märker jag inte någon skillnad vare sig på vågen eller på midjemåttet.

Jag äter i och för sig ganska nyttigt hela tiden så det kan vara en anledning till att det inte hänt något. Läsk dricker jag aldrig och godis och fikabröd är det mycket sällan jag får i mig. Den stora förändringen är att jag och min väninna har skippat våra middagar med tillhörande vin på fredagar och det är klart att det kanske trots allt inte gör så himla stor skillnad när allt kommer till kritan. Nåja, även om det är lite trist att avstå från våra fredagsmiddagar så ska vi köra samma koncept den tid som är kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar