13 september 2015

Är det konstigt?

Nu är jag ordenligt less på min kropp som det varit ett eller annat elände med i drygt fyra månader. I början av maj ramlade jag och skadade mitt knä och det tog evigheter innan det blev helt bra. För några veckor sedan drabbades jag av ett rejält ryggskott och för ganska precis en vecka sedan fick jag helt oförklarligt ont i vänster fotled. Det gör så ont att jag inte vågat gå utan krycka på en hel vecka. Är det konstigt att jag är less?

Men det finns trots allt elände ett litet ljus i tunneln. I morgon åker jag iväg för att tillbringa två veckor på Rehab. Det har förmodligen aldrig varit så välbehövligt som det är just nu. Jag har knogat på och packat under dagen och nu är det bara det sista som ska ner i väskan. Det är en del att tänka på när jag ska vara borta så länge. Ser fram emot att få ägna mig åt mig själv och att få gå till dukat bord varje dag. Det är nästan som att ha semester.

5 kommentarer:

 1. Hej. Jag måste fråga dig i vilket län du bor. Jag och min sambo bor i Västerbotten och hon har, liksom dig ms. Här ges mabthera som behandling och vi vill bosätta oss någonannanstans vars mabthera ges.
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor i Norrbotten och jag har fått Mabthera under tre år och kommer inte att få någon mer behandling med det. Nu ska jag följas upp med magnetröntgen en gång per år under tre år men någon medicin är inte aktuell för mig då jag har SPMS.

   Radera
 2. Hej! I Jämtlands län ges Mabthera som behandling. Jag har själv MS och det har fungerat väldigt bra med behandlingen och även alla andra vårdkontakter som man kan behöva. Lycka till med flytt, vart än det blir!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser ut som om din kommentar är avsedd som svar på den första kommentaren till det här inlägget och inte till mig. Jag har inga planer på att flytta än på ett tag :-)

   Radera
  2. Jaa det där hamnade ju fel! Ursäkta :)

   Radera