8 november 2013

Semesterstädat

Idag semesterstädade jag mitt skrivbord innan jag gick hem från jobbet. Det är något jag inte varit bortskämd med att hinna göra innan jag gått hem för dagen inför en planerad frånvaro. Innan jag lämnade mitt rum stod jag en stund i dörren och tittade på hur fint och välstädat det så ut. På mina läppar fanns ett förnöjt leende när jag låste dörren för att gå hem.

Nu i kväll ska jag och en väninna gå ut och äta middag. Det är något vi gör ganska ofta på fredagar och vi tycker båda två att det är ett perfekt sätt att inleda helgen på. Igår plockade jag fram min resväska och lade ner en del av det jag ska ha med mig och på mitt rumsbord har jag ett block där jag skrivit ner sådant jag måste komma ihåg. I morgon ska jag packa ner de kläder jag ska ha med mig.

Jag åker till Arlanda på söndag eftermiddag och övernattar där till måndag då det bär iväg till Fuerteventura. På söndag kväll ska jag träffa min allra första bästis som jag inte träffat sedan 1990 och det ska bli otroligt kul! Under många har vi inte haft mer kontakt än att vi skickat julkort till varandra så jag ser verkligen fram emot att vi ska ses igen.

4 kommentarer:

 1. Hej vännen ! Åh vad härligt m en resa. Jag vet att du kommer att njuta i fullo:)
  Att ut och äta med kompis / sambo osv på tu man hand är x-tra lyxigt !!
  Kram till dig och va rädd om dig. ❤️frökenms

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det bara drygt en och en halv timme kvar till jag ska påbörja min resa. Sent i morgon kväll är jag framme. Det ska bli helt underbart!
   Lovar att jag ska vara rädd om mig :-)
   Kram

   Radera
 2. Hoppas du får en bra resa...det låter underbart...och har jag tur så får jag åka dit den 18 nov. Om jag lyckas fixa med att boka om min MR tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade en jättehärlig resa :-) Har tittat in på din blogg och tycker mig ha förstått att det inte blev någon resa för dig. Trist...

   Radera