28 november 2013

En bekännelse


Igår när jag var och handlade föll jag för frestelsen och köpte en liten påse Juleskum. Jag har aldrig ätit särskilt mycket godis och nu när jag gått in för paleo-kost ska jag absolut inte äta godis. Efter den senaste tidens resande känner jag mig ganska trött och sliten. Jag har inte tränat regelbundet på länge och under mina resor har jag dessutom fuskat onödigt mycket med maten. För ett par timmar sedan när jag satt i soffan framför teven och kände mig eländig bestämde jag mig för att öppna den där påsen jag köpte igår. Hade bara tänkt äta ett par tomtar men av någon anledning finns det bara tre stycken kvar i påsen nu. Känner mig inte alls nöjd med mig själv och inte blev jag piggare av tomtarna heller.

Men de var goda!

4 kommentarer:

 1. Det var inget gluten i alla fall :)
  Du fick antagligen bara lite högt blodsocker och mådde dåligt av det.
  Det är borta idag så lägg det bakom dig.
  Låt det inte bli en vana bara....

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Det viktigaste är ju att det inte var något gluten i tomtarna :-) När jag skulle sova hade jag lite huvudvärk och det brukar jag inte ha. Tror du att det kan bero på sockerchocken jag fick av allt godis?

   Radera
 2. Ja att hålla sig ifrån det söta är en tuff utmaning men jag tycker att du är duktig som lagt om din kost så pass mycket så om du en enstaka gång "råkar" få i dig socker så är det nog ingen fara, tror jag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar inte äta godis och är inte så förtjust i fikabröd heller så det är normalt sett inte svårt för mig att hålla mig från det söta. Men Tomteskum är en last jag har...
   Kram

   Radera