24 januari 2016

Stapplande steg

På det stora hela tycker jag mig inte ha haft någon större försämring i min sjukdom under de senaste åren förutom när det gäller en sak. Och det är något som jag främst märker av på morgonen. Det har blivit riktigt gruvsamt att stiga upp ur sängen på grund av det. Precis som rubriken antyder är de första steg jag tar på dagen stapplande steg och det är mycket obehagligt.

När jag väl varit uppe en stund blir det tack och lov bättre och då går jag mer eller mindre normalt. Fast om jag sitter still för lång tid utan att röra på mig märker jag av detta när jag reser mig upp för att gå. Det är inte lika illa då som det är på morgonen men det är ändå inte särskilt lustigt att det är så. Jag undrar om någon annan har samma typ av problem som jag har?

3 kommentarer:

 1. Mornarna är då jag är som sämst i kroppen. Jag sitter ju i rullstol men benen är mer svaga & därför stapplande (jag kan ju stå o gå lite) men efter ett tag så fungerar benen som vanligt så Mornarna är absolut värst.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag använder inte rullstol men vi verkar ha liknade problem på morgonen. Det är jobbigt att det känns så eländigt på morgonen att man inte har lust att stiga upp.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har problem både morgon och kväll med gången.

  SvaraRadera