9 augusti 2013

Nöjd med resultatet

Jag har under många år haft ett smycketräd där jag haft mina korta halsband hängande men jag började bli urbota trött på att ha det stående framme. I hopp om att hitta något bättre använde jag mig av google och tittade på alla bilder jag fick fram när jag sökte på halsbandshängare. Att sätta krokar i en klädhängare som man kan hänga in i garderoben tyckte jag var en otroligt bra lösning på mitt ”problem”.

Det här var veckan innan min bror skulle komma till mig på sin väg på semester. Då jag visade bilden för honom tyckte han att det där inte skulle vara något större problem att fixa. Klädhängare i trä hade jag redan så det var bara krokarna som saknades. Vi räknade ut hur många krokar som borde få plats och han gick iväg och inhandlade dem. Sedan skruvade han fast krokarna och jag blev väldigt nöjd med resultatet!

Hemgjord halsbandshängare


3 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fint det blev, skulle va snyggt på en fin krok på väggen.
   raderade 1:a kommentaren då den blev felformulerad men fick ej bort allt...

   Radera
 2. Man kan förstås hänga den på väggen om man vill men jag har valt att ha mina halsband i en garderob. Det är ett väldigt enkelt och överskådligt sätt att förvara halsbanden på. Skulle vilja tacka den som kommit på det där :-)

  SvaraRadera