21 augusti 2013

Tränar, vilar och äter

Rubriken är en rätt bra sammanfattning av var mina degar till största delen består av just nu. Min tid på rehab börjar gå mot sitt slut. I morgon är det den sista hela dagen. På fredag hinner jag bara med ett träningspass. Resten av tiden kommer att gå åt till några tester och utskrivning. Jag är nöjd med min träning under den här tiden och jag märker att det är skillnad nu mot hur det var den första dagen. När jag kommer hem till vardagen blir det betydligt mindre träning. Jag brukar träna lite när jag är hemma men då ska jag både jobba och göra diverse vardagliga bestyr så det blir inte så mycket tid och ork över till träning.

Under helgen som var åkte jag inte hem utan stannade kvar på patienthotellet. Då det är helg får man fixa det mesta av maten själv. Det är bara frukost som finns att tillgå på hotellet. Både lördag och söndag åt jag lunch på stan med en gammal klasskompis från gymnasietiden. Det är några år sedan vi återupptog kontakten och det är verkligen roligt. Förutom lunch på stan så blev det lite shopping. Efter nästan två veckor blir det skönt att komma hem igen. Det jag längtar mest efter när jag kommer hem är att äntligen få göra smoothie till frukost. Jag börjar nästan ha abstinens efter det. På lördag kommer jag att njuta av min supergoda smoothie!

2 kommentarer:

 1. Så ser mina dagar också ut.
  Ibland känns det som om man inte gör annat.

  På förmiddagarna när barnen är i skolan och Anders på jobbet tänker jag numer att mitt jobb är att träna och vila.
  Att försöka må så bra som möjligt är ett väldigt bra jobb!

  På eftermiddagarna och helgerna gör vi mer saker tillsammans med familjen och då behöver man inte tänka på träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland önskar jag med att mitt "jobb" vore att försöka må så bra som möjligt. Allt för mycket ork och energi går åt till en massa annat...

   Radera