24 oktober 2014

En veckas paus

Nu har det gått en vecka sedan jag kom hem från rehab och jag har tagit en hel veckas paus från allt som heter träning. Jag hade inte tänkt göra det men jag har haft en hel del att stå i här hemma under veckan och det har varit ganska mycket på jobbet också så tid och ork har inte räckt till för någon träning. I kväll tänker jag inte träna och i morgon ska jag ha en middagsgäst så det blir ingen tid för träning då heller. Men på söndag tänker jag köra ett pass och sedan är min ambition att göra minst tre pass i veckan.

Precis som i våras märkte jag stor effekt på framför allt balansen och det är alltid uppmuntrande att se att träningen gör nytta. Att jag inte kan träna så mycket som jag borde är en annan femma som inte går att göra så mycket åt. Jag jobbar halvtid och lever själv och den saken kan jag inte göra något åt så jag får gilla läget och göra så gott jag kan.

Under tiden jag är på rehab behöver jag inte tänka på att handla, laga mat och ta hand om disken och det jobbigaste med att komma hem igen är att ta tag i den biten. Det känns lite lyxigt att slippa det under ett par veckor och det är lätt att vänja sig vid en ”lyxen”. Jag kan erkänna att det varit si och sås med matlagningen under veckan men det brukar ganska snabbt bli bättring på det också.

Som du förstår har jag haft det bra under tiden jag varit borta men det är ändå alltid skönt att komma hem igen. Förra lördagen var det alldeles otroligt vackert här och jag gav mig ut med MiniCrossern för att ta några bilder. På fotot här nedan kan du få en uppfattning om hur vackert det var…

3 kommentarer:

  1. Otroligt vackert, du tar så fina fotografier. :)
    Det är väldigt vackert i den norra delen av vårt land men det är oxå väldigt kallt, jag är en frusen typ och var det för det vackra så skulle jag kunna bo där.
    Jag har styvsläkt (kan man väl kalla det) i Skellefteå och de har vinter där nu.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag tog bilden var det inte särskilt kallt och det har bara några få dagar som termotetern har gått ner mot så där 8-10 grader. Jag är också frusen av mig och tycker inte alls om kyla. Jag tror aldrig jag skulle välja att bosätta mig här om jag bodde längre söderut utan hamnade här när mina föräldrar flyttade hit och på den vägen är det...
      Kram

      Radera
  2. Play The Real Money Slot Machines - Trick-Taking Game - Trick-Taking
    How to Play. Play The Real Money Slot Machine. If you are searching titanium earrings for หารายได้เสริม a goyangfc.com fun, exciting game to play https://tricktactoe.com/ online, we have you covered.

    SvaraRadera