1 september 2013

Ett mysterium

Konstigt nog känns som om jag har varit hemma betydligt längre än en dryg vecka. Däremot känns det inte alls som om det är en hel vecka sedan jag skrev något i bloggen senast. Det där med tiden och hur fort man upplever att den går är ett mysterium. Helt oplanerat har det blivit så att jag har tagit en paus från min träning under hela den gångna veckan. Jag har helt enkelt inte fått tid och ork att räcka till.

Tiden har väl i och för sig räckt till utan problemet är egentligen orken. Allt jag gör tar både mer tid och mer energi än det gör för de flesta andra. Det innebär att jag ständigt ”måste” använda en massa tid till att vila. Under tiden jag vilar får jag av förklarliga skäl inte mycket gjort. Efter alla år som gått har jag accepterat att det är så och numera blir jag inte irriterad över den saken. Jag har lärt mig att ”gilla läget” även om jag inte gillar det.

Att börja jobba i måndags var inte ens tillnärmelsevis lika tungt som det var att börja jobba efter min sjukskrivning/semester och tur är väl det. I somras pratade jag och min bror om att åka på en utlandsresa tillsammans och i tisdags bokade jag resan. Det är toppen att ha en resa till solen och värmen att se fram emot. Den här gången kommer resan att gå till Fuerteventura. Så underbart det ska bli!

8 kommentarer:

 1. Där har min mamma och mina systrar varit. Jag fick frågan att följa med, men tacka nej. Då det var just då som jag starta min utredning på min MS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så synd att du inte hade möjlighet att följa med!

   Radera
 2. Åh, vad härligt då blir hösten kortare och det gillar vi:)).
  Kramar messan

  SvaraRadera
 3. Vi brukar försöka åka utomlands varje vinter med familjen! Det är underbart att ha något att se fram emot. Lite extra D -vitamin är ju också perfekt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att åka utomlands på vintern gör att vintern blir lättare att stå ut med. Kommer att göra det varje år om jag bara har råd och ork. Jag tar tillskott av D3 men ingenting går upp emot den riktiga varan via solen!

   Radera
 4. åh vad härligt! njut av varje sekund…

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att njuta! Nu är det 68 dagar tills jag är där :-)

   Radera