27 maj 2014

Den ska bli min!

Jag har fått besked om att jag har beviljats en Mini Crosser som hjälpmedel. Du anar inte hur glad jag blev när jag fick beskedet! Mini Crossern är beställd men jag vet inte när den kommer. Då den kommer ska jag först få en introduktion och som jag har förstått det hela ska jag ta någon sorts ”körlektioner” under överinseende av arbetsterapeuten innan jag få ha den på egen hand. Den jag får ser inte riktigt ut som den på bilden för jag ska inte ha något nackstöd på sätet. Färgen kommer dock att bli grå trots att jag hellre hade haft lust att ha en annan färg men landstinget har tydligen bara upphandlat grå så jag får väl försöka pimpa den på något sätt. Nåja, färgen är inte det viktigaste. Jag ser fram emot att kunna ta med mig kameran och ge mig ut på en åktur. Så underbart kul det ska bli!

4 kommentarer:

 1. Åh vad glad jag blir för din skull!
  Kram messan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack messan! Jag är också glad men jag väntar fortfarande på att "få" den. Det var himla lång leverans tid men den som väntar på något gott :-)
   Kram

   Radera
 2. Jag hoppas att du fått den nu.. själv har jag en blå. Men under sommaren har jag knappt kört nått för det har varit för varmt ut. Men några korta turer har det blivit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har haft min mini i snart två månader nu och jag är supernöjd med den. När det var varmt var det hur härligt som helst att ge sig ut på en tur på kvällen :-)

   Radera