12 maj 2013

Det mesta fixat

Nu är det mesta fixat innan jag ska ge mig iväg. Riktigt allt jag tänkt göra har inte blivit gjort eftersom orken inte räckt till men allt som är viktigt att göra har blivit gjort. I morgon bitti åker jag iväg och tidigt på tisdag morgon ska jag operera två tår på min högra fot. Jag väljer att åka redan på morgonen för om jag ska resa på kvällen kommer jag fram först vid åttatiden och det blir lite krångel med att få tag på nyckeln till det rum på patienthotellet där jag ska tillbringa natten.

Som det blir nu kommer jag att hinna ta mig till stan på dagen och titta i lite affärer. Efter min operation kommer det att dröja innan jag kommer att kunna gå i affärer. Jag har skaffat kryckor som jag ska ta med men jag är osäker på om jag kommer att klara av att gå med kryckor. Min balans är ganska dålig och min vänstra handled är svag sedan jag bröt den för en del år sedan. Hur det än blir kommer det säkert att fixa sig.

De senaste dagarna har det varit regnigt och grått här och det har till och med varit inslag av snö i regnet. Det har känts riktigt tröstlöst. Idag har det däremot varit helt underbart väder med blå himmel och ungefär tretton grader varmt. När jag skulle åka iväg och handla tog jag med mig kameran. Jag tittade lite närmare på en buske jag går förbi på min väg till bilen och såg till min glädje att knopparna har vuxit till sig. Blir det så varmt som de säger nu till helgen kommer det att hända grejer snabbt. Vad busken heter vet jag inte men så här såg de små knopparna ut…

5 kommentarer:

 1. Här blev det grönt på en dag ungefär. Gick så himla fort bara värmen kom. Vi har haft ljuvliga dagar här och jag njuter som bara den. Lycka till med operationen nu. kram kram

  SvaraRadera
 2. Ett stort lycka till imorgon ;)
  Kram frökenMs

  SvaraRadera
 3. Tack alla snälla! Operationen gick bra och nu återstår bara väntan på att det ska läkas. Jag är redan ganska less på det här trots att det inte ens gått en hel vecka. Men innan man vet ordet av så har säkert de sex veckorna gått. Jag har i alla fall tur med vädret. Har kunnat sitta ute och dricka mitt morgonkaffe flera dagar i rad :-)

  SvaraRadera