9 maj 2013

Förlorar kollen

Så tokigt det blir när det var ”lördag” igår och är ”söndag” idag sen är det fredag i morgon och helg igen. Förra veckan tyckte jag att det var lördag på tisdagen och söndag på onsdagen. Det blir ingen ordning alls på dagarna för mig. Innan förra veckan var jag sjukskriven i nästan tre veckor och då förlorar man också kollen på veckodagarna. Nästa vecka påbörjar jag en ny sjukskrivningsperiod efter min fotoperation så det kommer nog att dröja innan det blir någon ordning.

Under dagen har jag donat på här hemma och gjort ett försök att få lite bättre ordning i den ”skrubb” jag har. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det lilla förråd eller klädkammare som finns i lägenheten. Jag stoppar in allt möjligt där och det är ett städigt kaos trott att jag har både hyllor och en klädstång. Nu har jag plockat ut en del saker som ska ner i förrådet jag har i källaren. Tänkte att om det ska bli av under den närmaste tiden så måste jag sätta igång. Annars kan det dröja med tanke på operationen…

4 kommentarer:

 1. Hej ! Önskarcdig en trevlig helg. Lycka till med operationen . Ska tänka på dig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Fröken ms! När jag läste din kommentar tänkte jag först att helgen har ju varit. Jag verkligen ingen koll på dagarna :-)

   Radera
 2. jag är också helt väck på dagarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu är det fredag. Det vet jag :-)

   Radera