15 december 2013

Så här före jul

Nu har det gått en hel vecka sedan jag senast skrev något inlägg. Det beror inte på att jag har haft så mycket att göra så här före jul. Och det beror inte heller på att jag inte har haft något att skriva om. Anledningen är bara helt enkelt att det inte blivit av. För någon vecka sedan blev det bestämt att vi skulle ha en pepparkakshustävling på jobbet. I måndags kväll träffades vi som jobbar på min enhet i fikarummet på jobbet för att tillverka vårt bidrag. Vi började med att beställa mat och äta så vi skulle ha krafter för vårt arbete. Kreativiteten flödade och vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. På fredag klockan nio samlade alla i fikarummet och en jury bedömde de olika bidragen. Till vår stora glädje vann vi tävlingen med vårt bidrag som vi kallade för längtan.

 
Bilden på vårt bygge gör inte riktigt verkligheten rättvisa eftersom ljuset inte var helt bra och jag inte använde blixt när jag tog den.

3 kommentarer:

 1. Oj vilket arbete, en hel pepparkakstomt med utemöbler & grill så fint.
  Är huset möblerat oxå?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inne i huset finns ett bord och två bänkar. Vi fixade bilder på våra ansikten som vi skrev ut på färgskrivare och klistrade på pepparkaksgubbarna :-)

   Radera
  2. Två "gubbar" sitter vid bordet i växthuset och dricker vin ;-)

   Radera