13 mars 2013

Bara inne

Här knoppas det för fullt just nu men bara inne. Min novemberkaktus hade inte lust att blomma i november men nu har den tänkt göra det. Ibland kan de få blommor två gånger om året men det gäller inte för min. Den valde att vänta på ljuset. Blommorna är så vackra och det är lite synd att de står så kort tid innan de vissnar.


Det är en vecka sedan jag skrev ett inlägg förra gången och det viktigaste som har hänt sedan sist jag skrev är att jag hade besök under helgen som gick. På fredag eftermiddag kom sonen med familj hit. Senast jag träffade dem var några dagar före nyår så det är ett tag sedan. Mitt barnbarn fyller 2 år i juni och hon har lärt sig massor sedan sist jag träffade henne. Talet utvecklas i rasande fart även om det inte alltid är så lätt att förstå vad hon säger. Att få barnbarn är verkligen livets efterrätt och i början av juni ska den lilla bli storasyster. Jag ska få ett barnbarn till!

4 kommentarer:

 1. Grattis till ett blivande nytt barnbarn :)

  Något är fel på vädretm, vi har haft snö"storm" inatt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart är det något som är fel. Här har det varit jättekallt på nätterna i över en vecka men det är ganska normalt för att vara här...

   Radera
 2. Det dröjer länge innan jag får bli mormor men jag kan faktiskt redan nu tänka, vad mysigt och roligt det ska bli:).
  Synen var bättre....helt konstigt och fascinerande.
  Kramar om <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig haft någon längtan efter barnbarn men när jag väl fick ett var det en helt underbar känsla :-)

   Att din syn var bättre låter helt fantastiskt!
   Kram

   Radera