28 mars 2013

Långhelg igen

Nu är det långhelg igen. Fyra lediga dagar har jag framför mig och det känns hur bra som helst nu när jag har alla dagarna framför mig. Förra ”helgen” var också fyra dagar lång därav rubriken på mitt inlägg. Jag hade semester i måndags och hade veckans lediga dag på tisdag så jag har bara jobbat två dagar den här veckan. Att jag var ledig i början av veckan beror på att jag fick min bror på besök i söndags och igår reste han vidare. Det har varit trevligt att ha honom här några dagar.

Nu under de kommande lediga dagarna kommer jag att vara hemma helt för mig själv så den här helgen kommer säkert att kännas lite längre än den förra. Jag kommer nog inte att få några problem med att fördriva tiden. Det finns massor jag kan göra här hemma. Frågan är bara vad jag har lust att göra av allt det där jag har på min att-göra-lista. Förmodligen inte allt men förhoppningsvis något eller allra helst lite mer än bara något. Nu känner jag mig lite piggare än jag gjort de senaste veckorna.

Det kan bero på att jag har jobbat ovanligt lite…

2 kommentarer:

 1. Fin blogg =)
  MS låter som en jobbig sjukdom, hoppas du mår någorlunda bra och kan hantera den.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar min blogg! Det är jobbigt att leva med MS och man vet aldrig från en dag till en annan hur formen ska vara. Ständig planering och omprioritering hör till vardagen. Man lär sig hantera sin situation men jag blir aldrig van vid att sällan orka det jag vill göra...
   Kran

   Radera