6 mars 2013

Periodvis

Jag har i många år haft för vana att läsa varje kväll och ofta har jag mer än en bok på gång. Men periodvis läser jag i stort sett ingenting alls. Nu har jag varit inne i en sådan period ovanligt länge. Det blir helt enkelt inte av att jag läser i boken jag har på gång just nu trots att jag tycker den är intressant. Den bok jag under en lång tid haft liggande på mitt sängbord är ”Tänka snabbt och långsamt”. Det är en bok som gett mig många tankeställare men den är ändå lite tung att läsa. På bokrean har jag köpt två nya böcker som jag har lust att börja med men jag ska först läsa ut den där som ligger och väntar på mig.

Idag har jag haft veckans lediga dag och på förmiddagen var jag ut för att fylla på mitt matförråd. Det har snöat ännu mer och det var nästan lika tungt att gå med sparken idag som det var i lördags. Förutom att det var tungt att gå i snön så hade jag motvind när jag gick hem och det kändes som om det var minst 30 grader kallt. Nu håller jag på att vara urbota less på vintern. Den föraning av våren vi hade förra veckan är ett minne blott. På radion pratade de om vårtecken på eftermiddagen och är inte något som gör mig särskilt glad. Här syns inte minsta lilla spår av något enda vårtecken. Jag är avundsjuk på alla dem som har vår på gång!

4 kommentarer:

 1. usch, NU tycker jag synd om dig

  för nu vill man att våren ska komma

  vi hade 11 grader igår och snön är borta för länge sedan

  SvaraRadera
 2. Den här årstiden kan det vara kraftiga växlingar i vädret. Idag har det varit soligt och helt underbart vackert. När det är så brukar nätterna vara väldigt kalla. Men lite synd är det allt om mig ;-)

  SvaraRadera
 3. Här har vi kallt om nätterna fortfarande men många fina dagar,snön börjar sakta försvinna men det finns hopp:)
  Tack för din hälsning hos mig:)
  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kalla nätter här med så snön tinar inte med det första. Här är det lång tid kvar innan det blir vår på riktigt men det dröjer inte så länge innan de största vägarna blir snöfria :-)
   Kram

   Radera