7 augusti 2012

Har gjort en plan

På eftermiddagen idag träffade jag än en gång sjukgymnasten jag kom i kontakt med på grund av mina problem med en fotled och ett knä. Han frågade hur det gått med min självträning och undrade om jag märkte någon skillnad. Träningen har gått bra även om det blivit lite si och så de dagar jag varit bortrest och haft besök. De allra flesta slarvar säkert med sin vanliga träning när de har semester.  Det är nästan ofrånkomligt att det blir så.

Jag berättade att jag ska på två veckors rehabilitering med början nu på måndag. När jag är på mina ”träningsläger” brukar jag alltid känna mig i bättre form när jag kommer hem. Sedan blir det inte så mycket träning som det borde under resten av året och det märker jag av. Jag skojade om att jag skulle behöva ha en egen personlig tränare som kunde få mig att vara lite flitigare under året. Nu har jag och sjukgymnasten gjort en plan för mig.

När jag är på Dagrhab ska jag be min sjukgymnast där att skriva ett utlåtande som jag tar med mig hem. Jag har fått en ny tid på sjukgymnastiken den första veckan jag jobbar och då ska jag få en introduktion på de träningsredskap som finns här och så ska vi göra upp ett program för mig. Planen är att jag ska träna där en gång i veckan. Det var nog inte så dumt att jag kom i kontakt med den lokala sjukgymnastiken. Det känns toppen att ha en plan!

6 kommentarer:

 1. Det låter som en toppen plan det där...hoppas du lyckas hålla liv i den.

  SvaraRadera
 2. vad bra det låter. :) jag vill också ha en plan. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får du se till att göra en plan min vän :-)
   Kram

   Radera
 3. Låter som en klok och mycket bra plan du har. Det påverkar måendet i stor utsträckning när man tränar tycker jag:). Ska ut och walka ikväll.
  Kramar på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träning är jätteviktigt för oss med MS. Ha det så skönt i kväll!
   Kramar

   Radera