19 augusti 2012

Märkte stor skillnad

I fredags tog jag bussen från Piteå till Umeå för att besöka sonen och hans familj. Bussresan tar ganska precis tre timmar. När jag har åkt buss i tre timmar brukar jag känna mig väldigt stel i benen. Att sitta stilla länge är inte alls någon höjdare för mig. Om jag kan brukar jag sitta vid mittgången så att det är enklare att resa sig upp de gånger bussen stannar på vägen. Trots att jag gör det brukar jag vara så stel att jag har stora problem att gå när jag väl ska gå ur bussen.

I fredags var jag inte alls lika stel som jag brukar vara när jag väl var framme. Jag märkte stor skillnad mot hur det brukar kännas. Det är helt säkert den gångna veckans träning som redan har gett resultat. Sedan några timmar tillbaka är jag återigen på patienthotellet i Piteå och jag känner mig riktigt taggad för en vecka till med träning. Under helgen har jag vilat och haft det bra. Jag har fått många kramar och blöta pussar av mitt underbara barnbarn. Att träffa henne blir bara mysigare för varje gång!

8 kommentarer:

 1. ååå, vad bra och vad glad jag blir för din skull. Ha en mysig vecka nu med mera träning. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tränar på för fullt och märker att det ger resultat :-)
   Kram

   Radera
 2. låter som du har det bra och barnbarn ska ju vara livets krydda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnbarn är livets efterrätt. Så sant som det är sagt :-)

   Radera
 3. Min mamma säger att barnbarn är livets efterrätt :)

  SvaraRadera
 4. Tycker också att man brukar märka skilland ganska fort efter att man börjat träna...gäller bara att du inte glömmer bort att träna när du kommer hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jagnglömmer inte att träna men har inte ork att träna så mycket som jag skulle behöva. Orken måste ju även räcka till det nödvändiga vardagliga. När jag är här får jag maten serverad. Det är helt fantastiskt!

   Radera