5 augusti 2012

Hur bra som helst

Nu har jag jobbat min första vecka efter semestern och det har gått hur bra som helst. Jag hade inte ens några större problem med att ta mig upp i måndags morse. Min kollega blev lite förvånad över att jag till och med kom till kontoret före klockan åtta. Det hör inte till vanligheterna. Jag kom ihåg mitt lösenord på datorn så jag har nog varit borta från jobbet lite för kort tid tror jag.

På tisdagen kom min bror till mig och han stannade till fredag morgon innan han reste söderut. På onsdagen var jag ledig och jag jobbade bara till lunch på torsdag. Jag och min bror har ätit ute både tisdag, onsdag och torsdag och vi har gått på café två gånger så det har nästan känts som om jag haft lite semester under min första arbetsvecka.

Nu ska jag bara jobba en vecka till innan jag ska åka iväg på två veckors rehabilitering. Även det är som en sorts semester. Under de två veckorna behöver jag inte tänka på matlagning och disk utan bara på mig själv och mitt välmående. Att få fokusera på träning under två veckor är toppen och jag brukar känna mig som en ny människa efter det. Allt är helt enkelt hur bra som helst nu!

8 kommentarer:

 1. Vad skönt det känns att det fungerar för dig och att du snart ska få åka iväg på en rehabvecka. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rehabveckorna ser jag verkligen fram emot. De brukar kännas som en nystart när det gäller att träna. Jag brukar märka stor skillnad efter två veckor.
   Kram

   Radera
 2. Härligt att du både känner dig bra efter en arbetsvecka och att du snart ska iväg på rehab.

  Jag ska börja träna på tisdag igen efter 6 veckors uppehåll och det känns som det kommer bli en supertuff utmaning kan jag säga.

  Ha det gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Igår hade jag en betydligt tuffare dag så jag är glad att det inte var den dagen som var min första efter semestern...

   Att börja träna efter ett långt uppehåll kan vara lite tufft. Lycka till!

   Radera
 3. Blir nyfiken på det här med rehab - är det liksom fysisk rehab eller mer mental/ eller både och?
  Hmm, det är privata frågor. Du svarar förstås bara om du vill.
  Ha en bra vecka på jobbet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker inte alls att frågan du ställer är för privat så jag svarar på den även om mitt svar inte blir så långt.

   Det är är nog lite både och öven om det mest är frågan om fysisk rehab. Om man vill finns det även möjlighet att träffa en kurator och den möjliheten har jag uttnyttjat de senaste åren.

   Radera
 4. Låter som du haft en bra sommar och det där med rehab låter riktigt bra,då kommer man igång med träningen igen. När man inte behöver tänka på andra vardags saker. Själv skall jag ta tag i träningen när sonen börjar skolan. Nu i sommar har jag kört mycket gå träning,blir mer sjukgymnastik i höst och vinter har jag tänkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda som har varit eländigt med sommaren är vädret... På ett sätt känns det bra när det blir höst och man återgår till sina vanliga rutiner. Under sommaren kan det ju bli si och så med både den ena och det andra ;-)

   Radera