29 december 2012

Så tyst och stilla

Nu är det som det brukar vara här hemma hos mig. Så som jag är van vid att det är. Tyst och stilla. I söndags åkte jag och min dotter till min pappa för att fira jul. I torsdags åkte vi hem igen och i samma veva som vår buss anlände till busstationen kom min son och hans familj dit så vi hade tur fick skjuts hem med all packning. Jag har inte träffat mitt barnbarn sedan augusti och det var helt underbart att få träffa henne igen. Det har hänt otroligt mycket i hennes utveckling sedan sist vi sågs.

Jag tog det lite försiktigt och lät henne bestämma när hon ville komma nära mig. Hon är trots allt bara 18 månader gammal. Vi har pratat via Face Time så hon har sett mig ganska regelbundet och det tog inte många minuter innan jag fick en första kram av henne. Idag på förmiddagen åkte alla och jag blev ensam kvar här hemma. Först kändes det lite obehagligt tomt och tyst så det tog ett bra tag innan jag kom mig för att göra någonting alls. Men nu har jag vant mig vid att det är som det brukar vara.

Igår jobbade jag mina timmar och det var lite kämpigt att stiga upp efter sex lediga dagar men när jag väl var på jobbet var allt som vanligt. Det blev fem timmars jobb för mig och sedan en ny ledighet på fyra dagar. Under veckan som kommer ska jag jobba onsdag och torsdag så även nästa helg blir det långhelg för mig. Nu ska jag sätta mig framför teven och titta på Downton Abbey julspecial så det blir först i morgon jag tar mig tid att besöka mina bloggvänner. Hoppas ni alla haft en fin jul. Det har jag haft!

4 kommentarer:

 1. Låter som du haft en toppen jul och massa mys.Det har vi haft i alla fall...och nu laddar vi för andra julafton ikväll och sen ett lugnt nyårs firade. Men först ska vi avverka en bil resa på 3 timmar i regn.Så jag säger gott nytt år till dig !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att det är nyårsafton redan i morgon. Det känns inte alls som ett helt år sedan sist...

   Önskar dig med ett riktigt Gott Nytt År!

   Radera
 2. vad mysigt du har haft det med dina barn och barnbarn. Men vad hände på Downton abbey :O ojojoj så tråkigt. God nytt år och kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev aningen snopen över hur Downton Abbey slutade. Inte bra...

   Kram och gott nytt år till dig med!

   Radera