9 september 2012

Fina höstdagar

Under sommaren har det inte varit många fina dagar men den här helgen har bjudit på två riktigt fina dagar. Nu är höst här så det har inte varit någon sommarvärme att tala om men det har varit fina höstdagar. Igår var det så pass varmt att jag och min väninna kunde sitta och fika utomhus. Det var förmodligen den sista gången för det här året. Fast jag kommer nog att sitta ute och fika fler gånger men det blir i Turkiet. Vid den här tiden om tre veckor sitter jag på planet på väg dit. Det ska bli härligt!

Idag var det inte lika vart som igår och det blåste en aning. Jag och väninnan gick och fikade på eftermiddagen men den här gången satt vi inomhus. För övrigt har jag inte gjort särskilt mycket under helgen. Som vanligt alltså. Igår var jag förresten och provade lite kläder. Eftersom jag bor på en liten ort går det att låna hem kläder om man vill känna efter att det är helt rätt det man provat eller om man vill kolla att det passar med något man har tänkt ha det tillsammans med.

Min väninna hade lånat hem en topp som hon inte skulle ha och jag provade den och kom fram till att jag vill ha den. Efter jobbet i morgon ska jag återställa en topp och betala det jag bestämt mig för att jag ska ha. Det är en topp med trekvartsärm som har en färg som mest kan beskrivas som ljust vinröd eller kanske ljungfärgad. En svart jerseyklänning med ett brunt mönster fram och en jacka som går mitt på låret. Jackan har en nätt modell och dunfyllning så den blir perfekt när vintern kommer.

Hoppas det dröjer innan jag behöver den…

8 kommentarer:

 1. mys med att få långa hem och känna efter vad som verkligen passar. Kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är toppenbra att få låna hem kläder istället för att göra ett öppet köp!
   Kram

   Radera
 2. kul med nya kläder, man mår lite bättre en stund när man får shoppa :)

  idag har vi sommar igen, men imorgon kommer hösten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar shopping mer än min ekonomi tillåter ;-)

   Här är det BARA höst nu. Varje dag...

   Radera
 3. Jag tycker nya kläder gör att man glömmer sjukdomen en stund. Jag har varit helt off i 2 år. Tills en dag i våras då maken sa att efter vi varit på sjukhuset,så åker vi och köper nya kläder till dig. För det behöver du. Och efter det har jag köpt massor av kläder. Allt jag hade innan va slitit och förstort. Efter att jag gått ner från från runt 75 kilo till mina nu 55 kilo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du gått ner 20 kilo så förstår jag att du är i behov av nya kläder! Jag har kläder så det räcker men det är ändå roligt med något nytt varje år :-)

   Radera
 4. Ja, lite nya kläder skulle vara härligt! Har beställt på postorder de senaste åren och passformen är alltid sådär. Jag har tänkt att ta mig iväg och verkligen prova ut lite kläder, men det har inte blivit av. Nu måste jag snart köpa nya jeans men vet hur svårt det är att hitta. Jag får försöka på någon vardagsförmiddag och ev ta det i omgångar. Det vore riktigt skönt att ta hem lite kläder och prova i lugn och ro, där har du tur.

  Ha det underbart i Turkiet.

  SvaraRadera
 5. Jeans är jobbigt att prova men ibland måste man. Lycka till! Än är det några veckor kvar innan jag åker men jag har så smått börjat nedräkningen :-)

  SvaraRadera