18 september 2012

Introduktion

På eftermiddagen idag har jag träffat min sjukgymnast och fått en introduktion på de olika träningsapparater som finns att tillgå. Nu är planen att jag ska gå och träna på egen hand i sjukgymnastikens gymlokal en gång i veckan. Det vi gjorde idag var att gå igenom vilken belastning jag ska ha och hur jag ska utföra de olika momenten.

Sedan tidigare är jag van vid att jag måste vara försiktig och inte anstränga mina ben allt för mycket så jag tog det lilla lugna. Det är dessutom så att jag kan bli väldigt trött i benen även om det är andra delar av kroppen jag anstränger. Det är planering som gäller. Jag måste ju ha krafter kvar för att ta mig hem också. Det jag gjorde tog en halvtimme och det gick otroligt bra.

Jag kände mig inte alls lika matt i benen som jag brukar efter ett liknande pass. Jag har ju dessutom jobbat mina fem timmar idag. Att jag klarar och orkar mer än tidigare är helt uppenbart. Jag har inte alls vant mig vid detta nya ”tillstånd”. I åratal har jag ständigt planerat minsta lilla steg jag tagit. Nu kan jag utmana mig själv betydligt mer än tidigare

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det tycker jag med även om jag inte känner mig i riktigt lika bra form idag som jag gjort den senaste veckan. Men det bättrar sig säkert :-)

      Radera