5 juli 2012

Dag med flyt

Idag har jag haft en mycket bra dag på jobbet. Det har varit en sådan där sällsynt dag med flyt precis hela dagen. Jag har fått massor gjort utan att anstränga mig särskilt mycket. Tänk om alla arbetsdagar var som den idag. Förutom att jag hade flyt hela arbetsdagen kände jag mig alldeles ovanligt pigg och alert och jag gick hem med ovanligt lätta steg. När jag väl kommit hem tog det inte lång stund innan jag blev trött. Men man får glädjas åt det lilla. Kan man göra det får man tillfälle att vara glad ofta.

Nu har jag en dag kvar att jobba innan semestern. Det känns verkligen inte fel. Jag ska ha semester i tre veckor och sedan jobbar jag två veckor innan jag ska iväg på två veckors rehabilitering. Det känns inte allt för betungande det jag har framför mig. Första veckan i oktober ska jag på en resa till Turkiet tillsammans med en gammal god vän. Efter det kommer en trist tid men det tänker jag inte ödsla någon energi på att tänka på nu. Jag ska leva en dag i sänder och vara här och nu så gott jag bara kan!

2 kommentarer:

 1. sådana dagar ger energi

  Låter som ett par bra veckor framför dig, jag har en vecka semester nu och ser fram emot att få stänga av väckarklockan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man skulle ha den typen av dagar oftare! Nu har min semester börjat och jag och min väninna ska gå ut och äta för att fira det. Härligt att du med har semester nu även om det bara är en vecka :-)

   Radera