13 januari 2013

Kall helg

Det har varit isande kallt hela helgen. Temperaturen har pendlat mellan -20 och -22. Det har inte alls varit lockande att gå ut men jag har ändå varit ut både igår och idag. Att bara gå ut för att gå ut skulle jag aldrig göra när det är så kallt som det varit under helgen. Jag måste ha en anledning för att ta mig ut. Har jag inte någon anledning så skaffar jag mig en anledning.

Igår gick jag och min väninna och fikade på café och det är en bra anledning om någon att ta sig ut. Idag gick jag ut för att handla lite trots att jag handlade igår också. Det var inget jag absolut måste ha just idag men jag gick ändå bara för att ta mig ut en sväng. Hur som helst brukar jag dela upp mina inköp så att kassarna inte blir allt för tunga att bära upp för trappen.

Både igår och idag har det varit väldigt vackert ute men just kylan är det som har hindrat mig från att fotografera så jag har inte någon bild jag kan lägga upp. Det är massor av rimfrost på träden och det har varit en del dimslöjor som har gett ett väldigt vackert ljus ute. Som gjort för att fotas faktiskt. Tänk om det kunde vara så här vackert väder utan att vara så himla kallt…

4 kommentarer:

 1. låter vackert på din beskrivning, och det är ju bra att du skaffar dig anledning att gå ut.

  Vi har bara haft minus 2, men blött och kallt inte alls vackert

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blött och kallt är nog värre än snöigt och kallt...

   Radera
 2. Låter vackert med rimfrosten. Iland får man lura sig själv för att göra det där:).
  Vad synd att den inte går att beställa hem men det kanske finns en enklare än den dvd du har.
  Må så gott!
  Thaimat nu:).
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mitt senaste inlägg finns en bild där man kan se rimfrosten :-)
   Hoppas thaimaten smakade!
   Kram

   Radera