1 januari 2013

Dagens projekt

Nu är årets första dag snart till ända. Nyårsdagen brukar som regel vara en dag då det inte blir mycket gjort och så har även denna nyårsdag varit. Jag kom hem strax efter klockan ett och somnade som en stock när jag lade mig i sängen. Kvällen blev inte så sen men morgonen blev lika sen som de varit ända sen helgen före jul. Utom fredagen förstås då jag var tvungen att stiga upp tidigare eftersom jag skulle jobba.

Ungefär mitt på dagen idag gick jag ut för att handla lite. Det var minst sagt dött ute. Kan tänka mig att det varit en och annan som varit ”dagen efter” idag. Det var inte jag utan jag har varit precis lika ”pigg” som vanligt. När jag hade druckit mitt eftermiddagskaffe bestämde jag mig för att plocka bort julen i mitt kök så det har varit dagens projekt för mig. Det är alltid trevligt att sätta upp julgardiner men det är ännu trevligare att ta bort dem igen. Nu ser jag fram emot att köpa hem tulpaner för första gången. Jag älskar tulpaner!

8 kommentarer:

 1. tulpaner ska jag också handla, känns nytt och frächt

  Jag var spiknykter då jag körde på nyår men var helt slut ändå igår, höll mig i soffan hela dagen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte årets första tulpaner idag :-) Kan inte påstå att jag var spiknykter på nyårsafton men jag var ovanligt pigg dagen efter.

   Radera
 2. Jag har också börjat plocka ner julen här. Och jag är sugen på att köpa lite tulpaner på bordet i köket.Men vågar inte då vi har en katt som gärna lägger sig på allt som finns på bordet. Och jag orkar inte med att passa dem hela tiden. Men ska se om jag får tag på konstgjorda i bra kvalitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har jag tagit bort det sista av julen och i morgon ska jag bära ner min lilla låda till förrådet.

   Radera
 3. Imorgon blir det nog lite städning här. Tulpaner är ljuvliga. kram på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har dammtorkat lite idag och rengjort i badrummet men den övriga städningen sköter jag inte själv utan den lejer jag bort.
   Kram

   Radera
 4. Då är vi två som gör det...älskar tulpaner:). Har rosa här hemma nu.
  Kramis och gott nytt år!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De tulpaner jag köpte idag är oranga. Det passar bäst till färgerna i mitt hem.
   Kram :-)

   Radera