9 januari 2013

Vacker utsikt

Så här vacker var utsikten från min balkong vid tvåtiden idag.


Bilden gör visserligen inte verkligheten rättvisa och det beror nog mest på att jag inte har lagt ner tillräckligt mycket tid på att lära mig min kamera ordentligt. Min dag har varit riktigt bra och den blev precis som jag hoppades att den skulle bli. Jag har haft ork att göra mer än bara det som måste göras. Nu har äntligen mina julsaker hamnat i förrådet och jag har burit ut med diverse skräp som samlats.

Jag är riktigt nöjd med min dag!

10 kommentarer:

 1. Underbar bild....mer såna:).Det gillar jag/vi :).

  Daybyday appen festen är flyttad till längre fram...jag återkommer med länken:).
  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fått ett mail om att den är flyttad och fått veta att jag kommer att få besked om nytt datum när det är fastställt :-)
   Kram

   Radera
 2. Vilken underbart vacker bild...och skönt att du har lite ork nu,plus att du fått bort julsakerna. Här kastar vi ut granen i helgen,och sonen ska krossa pepparkakshuset. Sen är julen borta här...och jag börjar bli sugen på att göra lite vår mysigt inne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är bortskämd med att ha vackra vyer utanför mitt fönster. Det är fint året runt i alla väder. Än dröjer det länge innan våren kommer här i norr och när den kommer är den väldigt kort. Den tid som är mest uppskattad av de flesta kallas vårvinter och det har vi under mars och april.

   Radera
 3. Wow, vilken fantastisk vy. Underbart att du fångade den på bild. Det ser magiskt ut ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar bilden! Jag borde ta mig tid att fotografera oftare än jag gör...

   Radera