8 januari 2013

Variationer

Det är stora variationer då det gäller min fysiska form. Den ena dagen är inte den andra lik och jag vet aldrig från dag till dag hur det kommer att vara. Torsdag förra veckan hade jag en ovanligt bra dag för att på fredag känna mig ganska risig. Lördag och söndag var ”normala” och igår hade jag en riktigt dålig dag igen. Jag var i dålig form från morgon till kväll. Var trött och hade ingen som helst ork. Det var riktigt tröstlöst.

Jag var väldigt trött i morse men sedan artade sig dagen ganska bra. Inte lika bra som i torsdags men tillräckligt bra och tur är väl det. På eftermiddagen hade jag tid på vårdcentralen för att ta prover inför behandlingen med Mabthera som jag ska göra nästa vecka. Sedan hade jag tvättstugan från klockan två och med tanke på gårdagen bävade jag lite för hur det skulle gå. Jag hade tur och det gick bra. Visserligen räckte inte orken till för att jag skulle kunna tvätta allt men det är jag ju van vid.

Nu är jag i alla fall klar med det jag ”måste” göra den här dagen. Jag kan ta det lugnt resten av kvällen och i morgon jobbar jag inte. Hoppas bara att morgondagen blir bättre än min lediga dag förra veckan. Det skulle faktiskt vara kul att göra något mer än att bara ta det lugnt. Gudarna ska veta att det finns mycket att ta itu med här hemma. Sysslolös blir jag aldrig och det ska jag väl vara glad för. Tänk så långtråkigt det skulle vara…

2 kommentarer:

 1. Skönt med en ledig dag. Jag ska kolla om du kan få länken:).
  Ta had om dig!
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loggade in på mailen som jag har här på bloggen och såg att jag fått ett mail om förhandsvisningen. Jag har svarat att jag vill få länken så jag hoppas att jag hinner få den innan det blir dags.
   Kram till dig med!

   Radera