29 november 2012

En extra träff

Förra onsdagen hade vi det sista kurstillfället på den meditationskurs jag har gått. Kursledaren ville gärna träffa oss en gång till för att berätta mer om den fortsättning hon tänkt sig som ska vara i två steg om intresse finns. Vi träffades hemma hos en av kursdeltagarna och började med att fika. Det blev en jättetrevlig kväll och jag tror att de flesta som var där är intresserad av en fortsättning. Nästa del kommer att handla om att rensa i sitt inre. Det tycker jag låter jättespännande. De flesta av oss har en massa ”skräp” som vi bär med oss genom livet. En del saker vi bär med oss är väldigt gammalt och kan vara till mer skada än nytta. Det finns säkert något gammalt som man gömt undan i något mörkt hörn av sitt undermedvetna. När det kan tänkas bli en fortsättning vet vi inte än men det blir i alla fall inte under det här året. Självklart kommer jag att berätta mer när jag vet mer. Under tiden kommer jag att fortsätta meditera på egen hand.

De senaste dagarna har det blivit ordentlig vinter här. Då och då har det dalat lätta fjuniga flingor från himlen. Idag när jag gick hem från jobbet tog jag några bilder utanför min arbetsplats. Det ser ut som om snön är av bomull. Jag hade min lilla kamera och fotade i autoläge så bilderna gör inte riktigt rättvisa åt verkligheten. Den fjuniga snön och rimfrosten gör sig fint mot den julbelysning som håller på att sättas upp. Det är helt underbart vackert och jag känner att julstämningen sakta kommer krypande. På söndag är det första advent…

2 kommentarer:

 1. Det är nyttigt att göra sig av med skräpet som de flesta människor har i nåt hörn någonstans:).Man mår ju så mycket bättre efter att rensa i sin kropp och själ.

  Vad fint det ser ut. Jag gjorde en snölykta för ett par dagar sen:).
  Kramar om dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jättefint ute nu men under helgen har det varit fasligt kallt. Dagarna är korta och det är tur att det finns en massa fin julbelysning under den här mörka tiden.
   Kram

   Radera