15 maj 2012

Vårkänslorna kom

Det är bara tisdag idag och jag har redan gjort min arbetsvecka. Jag kan lova att det inte alls känns dumt att det är så. Den senaste tiden har jag inte känt mig i någon vidare form så jag behöver verkligen den extra ledighet jag får nu. Idag var jag kvar på jobbet längre än jag brukar på grund av ett informationsmöte som jag ville vara med på. När jag kom hem från jobbet var jag jättetrött och det tog flera timmar innan jag orkade göra min mat. Mina krafter var helt enkelt helt slut.

Min soppåse var full och det kändes nästan oöverstigligt jobbigt att gå ut med soporna. Jag fick säga till mig själv på skarpen för att jag skulle göra det. På grund av vitlöken jag använde i maten var det nödvändigt att gå ut med soporna. När jag kom ut upptäckte jag att det var helt underbart skönt ute. Jag fick faktiskt lite extra energi av den korta lilla turen ut. Hade det funnits en bänk att sitta på skulle jag ha satt mig en stund där ute och bara njutit. Solens strålar värmde och det var helt vindstilla. Några fåglar kvittrade vacker en bit bort. Det var så fridfullt och fint.

Vårkänslorna kom…

7 kommentarer:

  1. Vad härligt att våren har kommit till dig nu och de där känslorna som spritter i kroppen...de är goa de:).
    Snygga byxor du köpt! Jag har rosa knalliga idag:)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns fortfarande snö här men nu ÄR våren på väg :-) Jag ville helst ha ett par rödoranga byxor och har provar ett antal men inga har suttit bra. Men skam den som ger sig! Jag kanske hittar ett par till slut.
      Kram

      Radera
  2. Härligt, ibland behövs bara det där lilla för att energin ska fyllas på. kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag åker bort över helgen och dit jag ska har våren kommit längre än här. Det ser jag fram emot!
      Kram

      Radera
  3. Så skönt med vårkänslor!

    SvaraRadera
  4. Förbannande snö ! Jag hoppas du får uppleva våren i helgen och fylla på med värme och sol.

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu är det blå himmel och cirka tio grader varmt så snön smälter :-)
      Kram

      Radera