30 april 2012

Jag blev glad

Hade egentligen tänkt skriva något annat idag men det blir ett helt vanligt dagboksinlägg igen. När jag vaknade i morse var det första som hände att jag blev glad över att jag bestämt mig för att vara ledig idag. Det här är min tredje lediga dag och jag har två lediga dagar till framför mig. Det blir bara att jobba två dagar den här veckan för mig. Två korta dagar.

När jag hade ätit frukost ringde jag och försökte få tag på en vaktmästare för att få hjälp med mitt fönster men jag fick inte något svar. Så det får förbli oputsat några dagar till. Jag var ut för att handla med det var massor av folk på mataffären så jag bestämde mig för att spara det till i morgon. Någon middag behöver jag inte tänka på idag för jag är bortbjuden på middag.

Har passat på att plantera om några krukväxter så mu ser naglarna inte ut. Vilken tur att det aldrig blev av att jag fixade dem igår som jag hade tänkt. Jag har tunna gummihandskar men dem kom jag förstås inte ihåg att använda. Nu ska jag strax hoppa i duschen och göra mig klar för att ge mig iväg. Önskar alla en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du hade en trevlig valborg du också. Kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev bjuden på en jättegod middag och hade en trevlig kväll igår men det blev ingen majbrasa och ingen sång...
      Kram

      Radera