13 juni 2012

Härlig dag

På onsdagar jobbar jag inte och jag brukar inte ha något särskilt för mig de dagarna. Jag sover lite längre än när jag jobbar och får tillfälle att ta det så där lugnt som jag skulle vilja göra varje morgon. Efter det brukar jag fara och handla och resten av dagen brukar jag dona på med lite av varje här hemma. Mina onsdagar ser i stort sett alltid likadana ut. Idag har dock min onsdag sett lite annorlunda ut. Morgonen var precis som vanligt men inte resten av dagen.

Jag har varit på besök hos en god vän som bor några mil bort. Trots att det inte är så långt att köra blir det långt mellan mina besök. När jag åkte hemifrån var det nästan mulet men när jag kom fram tittade även solen fram. Jag bjöds på kaffe och vi satt och pratade en stund. Min vän har även hon ganska nyligen börjat fotografera och vi hade bestämt oss för att göra en liten fotoutflykt tillsammans. Efter kaffet tog vi bilen och åkte en sväng.

Molnen skingrades allt mer och det var riktigt varmt och skönt i solen även om temperaturen inte var så hög. Vi var kanske borta en timme innan vi åkte tillbaka. När vi kom tillbaka till hennes hus bjöds jag på hamburgare som stektes ute och vi satt ute i solen och åt. Det var helt underbart att sitt i solväggen och jag njöt i fulla drag. Jag hann även med att dricka mer kaffe innan jag styrde kosan hemåt igen. Just nu är himlen helt molnfri och jag är trött efter en härlig dag ute.


Blommande tibast. Den är både vacker och väldoftande. 

8 kommentarer:

 1. Härligt med en härlig dag:). Ni får träffas oftare:)
  Ha en fin torsdag!
  kramar till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var härligt med en härlig dag :-) Önskar dig med en fin torsdag!
   Kramar

   Radera
 2. Ja konstigt ibland är det att trots att man inte bor långt från varandra blir det sällan man träffas. Det är som att tiden går så fort och det bara snurrar på med arbete och allt annat. Men bra att ni träffades och hade en trevlig dag tillsammans. Kanske träffas ni snart igen :)

  Ha en bra torsdag också!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen av oss är vid full vigör så det har lite med saken att göra... Torsdagen har varit bra men det har inte vädret varit. Regn igen...

   Radera
 3. Hej!

  Mmmm - ljuvliga dagar kan man inte får för mycket av
  ¸.•°`♥✿⊱╮
  Vad fint också med dockan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant RackarTuss! När d är få njuter man kanske mer av dem också :-)

   Radera
 4. låter som du har haft en helt underbar dag. Vilken fin blomma. Så du har också börja fotografera. Visst är det kul? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte en ny kamera för ganska precis ett år sedan och i vintras gick jag en fotokurs. Nu först har jag kommit igång med att försöka lära mig mer på egen hand. Jag har alltid tillat att fota och köpte min första lilla kamera redan när jag var ungefär 14 år :-)
   Kram

   Radera