17 juni 2012

Så här fint

Det var en otroligt fin kväll igår och så här såg det ut utanför mitt fönster vid midnatt.


Hela dagen igår var det fint väder men idag regnar det igen. Jag är ganska trött på allt regnande vi haft de senaste veckorna. Det har bara varit en och annan dag med uppehållsväder. Igår var jag på café med min väninna och vi ska gå dit och ta en kaffe även idag. Något trevligt måste man ju hitta på en regning dag.

Igår eftermiddag tog jag mig äntligen för att plantera mina växter och så här ser det ut nu när de kommit på plats. Balkongen i sig är inte särskilt fin och det är inte så mycket att göra åt den. hur som haver går det ändå aldrig att sitta där när det regnar eftersom det inte finns något tak som skyddar mot regnet…

8 kommentarer:

 1. wow, vilken himmel. och fin plantering. Värmen och sommaren kommer. kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ofta väldigt vackra vyer utanför mitt fönster :-) Blev nöjd med planteringen men träet verkar inte tåla regnet så bra. Ser att färgen börjat spricka efter dagens myckna regnande. Inte alls bra :-(
   Kram på dig med!

   Radera
 2. 2 vackra foton

  Det måste vända snart och solen och värmen börjar visa sig även hos er
  kram

  Hoppas du får en bra dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det för det mesta inte många riktigt fina sommardagar men än har jag inte gett upp hoppet. Då och då händer det att det blir en riktigt bra sommar :-)
   Kram

   Radera
 3. Vilka fina bilder...ser så mysigt ut. Hoppas att sommaren hittar till dig snart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Jag hoppas också att sommaren kommet snart :-)

   Radera
 4. Den himmelen ser helt otrolig ut...så vill jag med ha det nu. Idag har solen visat sig här och det är riktigt varmt med sommarkänsla. Det är en härlig känsla att ha sommar.
  Ha det gott!
  Kramar om dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag har vädret varit helt ok men än finns ingen sommarkänsla...
   Kramar

   Radera