21 februari 2012

Det tog tid

Den senaste boken jag läste tog det en evinnerlig tid för mig att läsa. Främsta anledningen till att det tog så läng tid är att jag köpte mig en iPad för ett tag sen och började spela Wordfued. Spelet är helt klart beroendeframkallande. Men jag tror att det ger lite träning till de små grå på samma sätt som korsord gör. Är inte det ett bra argument för att spela spel? 
För ett par dagar sedan läste jag i alla fall ut boken som jag hållit på med ända sen jul. Jag har några olästa böcker hemma men jag var lite nyfiken på hur det skulle vara att läsa en e-bok så jag lånade en från biblioteket. Himla praktiskt att kunna ladda hem en bok till iPaden. Lånetiden är densamma som när man lånar en riktig bok. Men det är inte samma sak att läsa när boken inte är en riktig bok. Trots att jag helst vill hålla i en bok när jag läser så kommer jag garanterat att låna fler e-böcker.
I morse lyste solen in genom mitt köksfönster innan jag gick till jobbet och det var härligt. När jag gick hem igen strax före två var det jätteskönt ute även om det blåste lite. Jag hade lust att ta en liten sparktur men det fanns ingen tid till det. Tvättstugan väntade på mig. När jag var klar med tvätten var jag i vanlig ordning helt slut. Skönt att jag inte jobbar i morgon.

Då får jag sovmorgon och en vilodag!

5 kommentarer:

  1. Åh visst är det underbart att slippa ställa klockan och få sova tills man vaknar:)
    Önskar dig en underbar ledig dag❤

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med en ledig dag och att du får vila och göra just nästan ingenting:).
    Njut av dagen massor!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Zandra:
    Att få sova tills jag vaknar själv är underbart. Det ska jag göra i morgon. Sen ska jag ha en lååångsam frukost :-)

    Messan:
    Vilodagen mitt i veckan är guld värd för mig. Jag njuter alltid av den dagen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jonny har också börjat med Wordfued,-det verkar som du säger väldigt beroendeframkallande ;-))

    SvaraRadera
  5. Har han låtit dig prova spela eller han egennyttig? ;-)

    SvaraRadera